5 ισχυροί τρόποι για να αλχημείσετε την αρνητική ενέργεια: Απελευθερώστε τις υπερδυνάμεις σας

33
5 ισχυροί τρόποι για να αλχημείσετε την αρνητική ενέργεια: Απελευθερώστε τις υπερδυνάμεις σας

Κρατάτε ακόμα;

Ξέρετε ότι έχετε μερικές όμορφες αστρικές υπερδυνάμεις, αλλά αναρωτιέστε αν ο κόσμος είναι έτοιμος.

Πολλοί από εμάς φοβούνται ότι θα σκοτωθούν επειδή λάμπουν πολύ φως.

Παρόλο που οι καιροί αλλάζουν, αυτός μπορεί να είναι ένας βαθύς φόβος που μας κρατά πίσω.

Μπορεί να θέλουμε να μοιραστούμε με όλη μας την καρδιά, αλλά και πάλι δεν μπορούμε.

Γιατί κλείνουμε τα δώρα μας

Θυμάμαι την πρώτη φορά που προσπάθησα να δείξω σε μια φίλη πώς να σταματήσει τον χρόνο και το βλέμμα στο πρόσωπό της με έκανε να ντρέπομαι γι‘ αυτό που ήμουν.

Ήταν περίεργο συναίσθημα και δεν μου άρεσε.

Αν δεν μου άρεσε το πώς πήγαινε η πραγματικότητα, θα μπορούσα εύκολα να αλλάξω καταστάσεις ή ανθρώπους για να αλλάξω το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων.

Μια άλλη φορά, διάβασα το μυαλό ενός νεαρού αγοριού και προσπάθησα να προειδοποιήσω τους άλλους. Είχε προθέσεις μίσους και ήταν έτοιμος να πετάξει μια πέτρα για να βλάψει κάποιον. Κανείς δεν με πίστεψε και κατέληξα στο νοσοκομείο με ματωμένη μύτη.

Μπορούσα να διαβάζω μυαλά, αλλά τρόμαζα τους ανθρώπους, κι έτσι άρχισα να κλείνω.

Πολλοί από εμάς το έχουμε κάνει αυτό και ως αποτέλεσμα, έχουμε δημιουργήσει καρμικά ίχνη ή μπλοκ στην ενέργειά μας. Αυτός είναι ο λόγος, δεν μπορούμε εύκολα να έχουμε πρόσβαση στις δυνάμεις μας τώρα.

Ξέρουμε ότι τους έχουμε,

Πώς έχουμε πρόσβαση σε αυτά;

ΑΛΧΗΜΕΙΑ

Πώς να μετατρέψετε την αρνητική ενέργεια σε θετική με την αλχημεία.

Οείναι – Χορέψτε ή Τραγουδήστε

Η λαβή του San of Africa χορευτικές τελετές όπου χορεύουν όλη τη νύχτα, για θεραπεία. Μπορεί να είναι πολύ ισχυρό να αφεθείτε και να χορέψετε. Μου αρέσει να βάλω μια πρόθεση να αφήσω οποιαδήποτε μπλοκαρισμένη ενέργεια. Στη συνέχεια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη μουσική με τύμπανα και απλώς να αφήσετε το σώμα σας να κινηθεί.

Δεν υπάρχει σωστός τρόπος κίνησης. Απλά αφήστε το σώμα σας να σας καθοδηγήσει. Μπορείτε επίσης να τραγουδήσετε. Έβαλα μια πρόθεση. Στη συνέχεια, θα αρχίσω να τονίζω έναν ήχο όπως „Αχχχ“.

Μπορείτε επίσης να αφήσετε τη φωνή να σας καθοδηγήσει. Αφήστε ό,τι θέλει να βγει, απλά να κυλήσει.

Δύο- Τελετή πυρκαγιάς

Ανοίξτε τον ιερό χώρο για να δημιουργήσετε μια ιερή φωτιά. Στη συνέχεια, σε ένα καθαρό λάκκο για φωτιά, τοποθετήστε 2 ξυλάκια σε σχήμα σταυρού στο κέντρο του λάκκου. Προσθέστε προσάναμμα, ακολουθούμενο από μικρότερα μπαστούνια, και φτιάξτε ένα teepee με μέτρια ραβδιά.

Εάν θέλετε μια μακρά φωτιά, τοποθετήστε πολλά μεγάλα κούτσουρα γύρω από τα μεσαία μπαστούνια. Ανάψτε τη φωτιά και αφήστε τη να δέσει για λίγο.

Συνδεθείτε με τη φωτιά, μέχρι να τη νιώσετε να γίνεται ήρεμη ή απαλή. Στη συνέχεια, πιάσε 3 μεσαία μπαστούνια. Το ένα είναι για το Pachamama, ένα για την αρνητική ενέργεια και ένα για αυτό που θέλετε να καλέσετε.

Πάρτε το πρώτο ραβδί και νιώστε ευγνωμοσύνη για όλα όσα είναι όμορφα και καλά στη φύση και στον πλανήτη μας. Φυσήξτε αυτή την ευγνωμοσύνη στο ραβδί με 3 απαλές αναπνοές.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το στη φωτιά. Πάρτε το δεύτερο ραβδί και νιώστε την αρνητική ενέργεια, τα συναισθήματα. Στη συνέχεια, φυσήξτε τα στο ραβδί. Τοποθετήστε το στη φωτιά.

Μπορείτε επίσης να γράψετε μια παρρησία για όλα τα κακά πράγματα στο μυαλό σας. Το τυλίγουμε γύρω από το ξυλάκι και το τοποθετούμε στη φωτιά. Δείτε το να καίγεται.

Στη συνέχεια, πάρτε το τρίτο ραβδί. Φυσήξτε στις προθέσεις σας αυτό που θα θέλατε να καλέσετε. Παράδειγμα: «Καλώ με σαφήνεια, δύναμη και ανδρεία». ή «Ελευθερία να εκφράσω όλες τις υπερδυνάμεις μου».

Τρεις – Τελετή νερού

Πάρτε ένα μπολ γεμάτο νερό και μερικές πέτρες. Ανοιχτός ιερός χώρος. Στη συνέχεια, πάρτε μια πέτρα τη φορά. Κρατήστε την πέτρα καθώς έρχεστε σε επαφή με το συναίσθημα που συνδέεται με το ενεργειακό μπλοκ.

Πάρτε το χρόνο σας, μέχρι να το νιώσετε πραγματικά στο σώμα σας. Στη συνέχεια, φυσήξτε αυτό το συναίσθημα στην πέτρα, 3 φορές. Βάλτε το στο νερό. Επαναλάβετε αυτό όσες φορές με όσες πέτρες χρειάζεστε. Θα νιώσετε τη μετατόπιση της ενέργειας.

Τέσσερα – Αναπνοή

Αφιερώστε λίγα λεπτά για να εισπνεύσετε από τη μύτη και να βγείτε από το στόμα, ενώ κάθεστε σε μια καρέκλα. Στη συνέχεια, μετακινήστε απαλά τη σπονδυλική στήλη βάζοντας τα χέρια στα γόνατά σας και κυματίζοντας σε μια αργή κάμψη προς τα εμπρός, κυλώντας σε μια όρθια καθιστή θέση.

Εκπνεύστε στο δρόμο προς τα κάτω και εισπνεύστε στο δρόμο προς τα πάνω. Αφήστε το κεφάλι να είναι το τελευταίο πράγμα κάτω και τελευταίο πράγμα ξανά επάνω. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με τον καλύτερο ρυθμό. Απλώς μεταφέρει ενέργεια προς τα έξω αφυπνίζοντας τη σπονδυλική στήλη και την αναπνοή.

Πέντε – Ρίξτε μια οργή

Άκουσα μια ιστορία πριν από χρόνια για μια ιθαγενή φυλή που σχημάτιζε έναν κύκλο γύρω από κάποιον που βασανιζόταν από θυμό, αγανάκτηση ή αρνητικά συναισθήματα.

Το άτομο στο κέντρο είχε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να μιλήσει, να φωνάξει, να ουρλιάξει ή βασικά να ξεσπάσει οργή.

Μετά, όταν τελείωνε η ​​ώρα, όλοι στη φυλή γύριζαν την πλάτη. Αυτό ήταν το κλείσιμο ή η εγκατάλειψη της διαδικασίας. Συμβόλιζε το να γυρίζεις μακριά και να βλέπεις μια νέα κατεύθυνση ή να γυρίζεις μια νέα σελίδα.

Στη συνέχεια, θα τιμούσαν το άτομο για τα θετικά του χαρακτηριστικά, καλλιεργώντας τη συγχώρεση. Μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμο να γελάτε για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ακόμα και μόνοι σας. Το IT μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για να μην χρειάζεται κανείς να το ακούσει.

Η εστίαση είναι απλώς να το βγάλεις έξω. Στη συνέχεια, γυρίστε την πλάτη σας στο χώρο. Οραματιστείτε το να φεύγει. Μπορείτε να το φανταστείτε ακόμη και σε μια ροζ φούσκα, να αιωρείται για τα καλά έξω από την ατμόσφαιρα.

Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε τρόπους για να προχωρήσετε και να επαινείτε όλα τα καλά που έχετε κάνει.

Είναι ισχυρό να θέτεις συγκεκριμένες προθέσεις που κινούνται προς θετική κατεύθυνση. Παράδειγμα: «Θα κάνω 10 λεπτά περπάτημα κάθε φορά που με προκαλούν». ή «Θα φτάσω τον στόχο μου…»

Κάντε αυτό μέχρι να νιώσετε τη μετατόπιση στο σώμα σας. Μπορείτε να το επαναλάβετε κάθε φορά που αντιληφθείτε κολλημένη ενέργεια ή αντίσταση.

*ΔΩΡΟ*

Άσκηση Toltec

Αν θέλετε να πάτε ακόμα πιο βαθιά στην κυκλοφορία σας, πηγαίνετε ΕΔΩ.

Είστε έτοιμοι για μια πλήρη μετάβαση σε μια υψηλότερη διάσταση;

Εγγραφείτε στο Initiate Galactic Breakthrough Intensive ΤΩΡΑ

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar