13 σημάδια ότι είστε αστρόσπορος

21
13 σημάδια ότι είστε αστρόσπορος

Τι είναι το Starseed;

Οι αστερόσποροι είναι προηγμένες ψυχές που βρίσκονται σε αυτόν τον πλανήτη με ανθρώπινη μορφή. Ωστόσο, τα πνεύματά τους προέρχονται από άλλους πλανήτες, σύμπαντα ή γαλαξίες. Έχουν έρθει για να βοηθήσουν να μετατοπιστεί αυτός ο πλανήτης σε μια υψηλότερη διάσταση και να ξεφύγει από τον έλεγχο των αρνητικών δυνάμεων.

Οι Starseeds έχουν ανταποκριθεί σε ένα κάλεσμα να έρθουν εδώ ως Galactic Liberators. Ήρθαν να τρυπήσουν το πέπλο της ψευδαίσθησης και να σηκώσουν τον πλανήτη από τον πνευματικό πόλεμο στον οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Ψυχικά και Παραφυσικά Δώρα

Δεν θεωρούσα πάντα τον εαυτό μου ως Starseed. Πάντα ήξερα ότι ήμουν διαφορετικός, αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι δεν ταιριάζω. Ήρθα σε αυτόν τον κόσμο γνωρίζοντας πώς λειτουργεί το 3D.

Θυμάμαι ότι διάβαζα μυαλά ως πολύ νέο κορίτσι. Θυμάμαι επίσης ότι μιλούσα άπταιστα τη γλώσσα μου στη μαμά μου και μπερδεύτηκα όταν δεν με καταλάβαινε.

Νόμιζα ότι θα ήξερε ήδη την ανάλαφρη γλώσσα μου. Ήταν απογοητευτικό και θυμάμαι όταν αποφάσισα να μάθω τη γλώσσα της, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε.

Όταν άρχισα να μιλάω, δεν μιλούσα μία λέξη τη φορά, αλλά άρχισα να μιλάω με πλήρεις αγγλικές προτάσεις. Η μαμά μου μου είπε ότι ήταν σοκαρισμένη με αυτό, αλλά ήταν λογικό.

Είπε ότι μπορούσε να πει ότι μιλούσα περισσότερο από μια απλή συζήτηση για το μωρό και ότι θα απογοητευόμουν πραγματικά.

Θυμάμαι επίσης ότι ένιωθα περιορισμένος επειδή έπρεπε να περπατήσω, αντί να πετάξω.

Επιπλέον, θα μπορούσα επίσης να κάνω τον εαυτό μου αόρατο. Και, αν έβλεπα κάτι που δεν λειτουργούσε, ήξερα πώς να αλλάξω την πραγματικότητα για να αλλάξω το αποτέλεσμα της τρέχουσας ιστορίας.

Μόλις άρχισα να πηγαίνω στο σχολείο, συνειδητοποίησα ότι δεν έκαναν όλοι αυτά τα πράγματα. Τότε ήταν που άρχισα να χρησιμοποιώ τη διάκριση. Ένιωθα ότι θα ένιωθαν άβολα με αυτό.

Ήμουν ψυχικός τα περισσότερα από τα νεανικά μου χρόνια και θα είχα επισκέψεις από άλλα όντα σχεδόν κάθε βράδυ, μέχρι που πήγα στο νοσοκομείο και πέρασα αρκετές εβδομάδες σε μια σκηνή.

Δεν είμαι σίγουρος γιατί αυτό σταμάτησε τις επισκέψεις, αλλά αυτή είναι η τελευταία φορά που θυμήθηκα να τις είχα. Είχα αρκετές μυστηριώδεις ασθένειες ή μυήσεις, κάτι που είναι κοινό για τους Starseeds.

Στα είκοσί μου, είχα μια αφύπνιση και είδα το γαλαξιακό ελαφρύ σώμα μου σε διαλογισμό. Έκλαψα γιατί ήταν το πιο όμορφο πράγμα που είχα δει ποτέ. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά ήξερα ότι δεν θα μπορούσε να είναι κακό.

Μια άλλη φορά, είδα το πρόσωπό μου να μετατρέπεται σε έναν όμορφο άνθρωπο-γάτα και εκείνη ήμουν εγώ. Εκείνη/εγώ ήμουν υπέροχη χωρίς λόγια, αλλά με τρόμαξε κι εμένα.

Είχα επίσης παρατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια, ότι η παρουσία μου θα προκαλούσε αφυπνίσεις στους άλλους και μερικές φορές οι δυνάμεις τους έμπαιναν αυθόρμητα.

Έβαλα ακόμη και ανθρώπους να μου λένε ότι ένιωθαν ότι με χρειάζονταν, επειδή παρατήρησαν αλλαγές που συνέβαιναν στην παρουσία μου. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία σε αυτό και συχνά απέφευγα τις προσκλήσεις.

Προς το τέλος της σαμανικής εκπαίδευσής μου, άρχισα να νιώθω λύπη και νοσταλγία. Δεν ήταν νοσταλγία για την επίγεια οικογένειά μου. Τότε δεν καταλάβαινα τι περνούσα. Ο Δάσκαλός μου ρώτησε: «Ξέρεις γιατί;» Δεν το έκανα.

Είπε ότι ήταν επειδή δεν ήμουν από εδώ. Συνέχισε εξηγώντας ότι είμαι από τα αστέρια. Κάτι άνοιξε μέσα μου όταν το είπε αυτό, και άρχισα να κλαίω. Όμως, ακόμα δεν το κατάλαβα πλήρως.

Τι είναι η Light Language

Ήταν περίπου την ίδια στιγμή που άρχισα να νιώθω αυτή την άλλη γλώσσα μέσα μου, πιέζοντας να εκφραστώ. Μιλούσα μόνο αγγλικά και δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε.

Το μόνο που ήξερα είναι ότι είχα μια διακαή επιθυμία να εκφράσω αυτή την άλλη γλώσσα. Έγινε οδυνηρό να το κρατήσω πίσω, αλλά φοβόμουν τι θα συνέβαινε αν το άφηνα να έρθει.

Αυτό συνεχίστηκε για μήνες. Τέλος, το ανέφερα στον προηγούμενο Shaman Mentor μου. Είπε πολύ πρόχειρα: «Ω, η ανάλαφρη γλώσσα σου θέλει να περάσει».

Δεν είχα ακούσει ποτέ για κάτι τέτοιο, αλλά μου έδωσε τόση ανακούφιση που ήξερα ότι ήταν κάτι και εκείνη το ήξερε. Άρχισα να το αφήνω να βγαίνει σε σύντομες συνεδρίες και ήταν μια διαδικασία επέκτασης και χαράς.

Στη συνέχεια, μετά από μια τελετή Ayahuasca στο Περού, κοίταξα ψηλά σε ένα συγκεκριμένο αστέρι και ερωτεύτηκα… μια βαθιά νοσταλγική αγάπη. Δεν μπορούσα να κοιτάξω μακριά. Με έγνεψε και κατάλαβα.

Συνέχισα να επικοινωνώ με αυτό το αστέρι, ακόμα και όταν γύρισα σπίτι. Απλώς ένιωσα να με έλκει αυτό το ένα αστέρι στον δυτικό ουρανό. Ένιωθα ότι ήταν συνδεδεμένο μαζί μου.

Ωστόσο, μόλις φέτος αποφάσισα να δοκιμάσω τον τίτλο του Starseed.

Είχα βαρεθεί τις ταμπέλες και τους τίτλους. Υπήρχαν πάρα πολλά, όπως δίδυμες φλόγες, λουλάκια, ουράνια τόξα κ.λπ.… οπότε είχα αντίσταση στην αρχή. Ένιωθα ότι δεν χρειαζόμουν άλλη ετικέτα, αλλά συνέχιζα να λαμβάνω ένα ισχυρό μήνυμα για να το εξερευνήσω.

Αποφάσισα να το δοκιμάσω και να δω αν ταιριάζει. Όσο περισσότερο το φοράω, τόσο περισσότερο ταιριάζει. Βέβαια, τελικά, όλοι οι ρόλοι και οι τίτλοι δεν σημαίνουν τίποτα και ο πραγματικός θησαυρός βρίσκεται στο άγνωστο, το μυστήριο.

ΑΛΛΑ, υπάρχει δύναμη στο να αγκαλιάσουμε αυτό που έχουμε καταπιέσει μέσα μας.

Σημάδια ότι είστε αστρόσπορος:

 1. Υψηλή ευαισθησία – Είστε πολύ ευαίσθητοι. Αισθάνεσαι εύκολα στραγγισμένος όταν βρίσκεσαι σε χώρο με πολύ κόσμο και έντονα ερεθίσματα. Αγορές, κλαμπ ή εκδηλώσεις. Ευαίσθητο στην καφεΐνη, στα διεγερτικά, ακόμη και στη μαύρη σοκολάτα. Δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τρομακτικές ταινίες ή βιντεοπαιχνίδια.
 2. Νοσταλγία για το σπίτι -Νιώθεις νοσταλγία. Κοιτάς τα αστέρια και νιώθεις λαχτάρα, λες και αυτό δεν είναι το αληθινό σου σπίτι.
 3. Ειδικές Εξουσίες – Ξέρετε ότι έχετε δυνάμεις που μοιάζουν περισσότερο με υπερδυνάμεις. Μερικοί γνωρίζουν ότι έχουν δυνάμεις που είναι αδρανείς. Άλλοι μπορεί να θυμούνται ότι έκαναν ασυνήθιστα θαύματα ως παιδί, αλλά σταμάτησαν.
 4. Δεν ανήκει – Πάντα ένιωθα ότι δεν ανήκετε. Δυσκολεύεστε να χωρέσετε σε ομάδες ανθρώπων και συχνά νιώθετε μοναξιά στο σχολείο και στη δουλειά. Πιθανότατα είχατε μερικούς στενούς φίλους με τους οποίους δονηθήκατε και θα μπορούσατε να είστε ο εαυτός σας, αλλά όχι έναν με εκατοντάδες φιλίες. Πολλοί άνθρωποι τράβηξαν το ενδιαφέρον σας, αλλά ήσασταν πολύ επιλεκτικοί για το με ποιον ξοδεύατε τον χρόνο σας.
 5. Σκληρή πραγματικότητα – Βρίσκετε την κοινωνία εχθρική ή σκληρή. Αισθάνεστε λυπημένοι για το πώς οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το περιβάλλον, τα ζώα ή τους άλλους και τη φτώχεια. Δεν είμαι χαρούμενος για τους άπληστους και ελέγχους ηγέτες, την ανεντιμότητα με τα μέσα ενημέρωσης που βασίζονται στον φόβο.
 6. Υψηλή νοημοσύνη – Είστε έξυπνοι, οι περισσότεροι αστρόσποροι είναι συνήθως πιο έξυπνοι από τον μέσο άνθρωπο. Ωστόσο, αυτό δεν μεταφράζεται πάντα σε καλούς βαθμούς στο σχολείο. Οι περισσότεροι starseeds δεν απολάμβαναν το σχολείο και δεν είναι μεγάλοι θαυμαστές των σχολικών συστημάτων της Γης.
 7. Εξαιρετικά διαισθητικό – Είστε πολύ διαισθητικός. Παίρνετε αποφάσεις με βάση αυτά που σας λέει η καρδιά σας και όχι αυτά που σας λέει ο εγκέφαλος ή η λογική σας.
 8. Σοφή Παλιά Ψυχή – Είσαι σοφή γριά ψυχή. Πάντα ένιωθες ότι δεν ανήκες ή δεν μπορούσες να συναρπάσεις με άλλους που ήταν της ηλικίας σου. Αυτό σε έκανε να ξεχωρίζεις ως παιδί και μερικοί μάλιστα δέχονται bullying εξαιτίας αυτού.
 9. Αποστολή – Νιώθεις ότι έχεις μια μεγάλη αποστολή σε αυτόν τον πλανήτη. Νιώθετε ευθύνη που ήρθατε εδώ για να βοηθήσετε άλλους και συγκεκριμένα ότι βρίσκεστε εδώ σε μια αποστολή να βοηθήσετε την ανθρωπότητα.
 10. Πνευματικός – Είστε Spiritual AF. Πιστεύετε στον Θεό και ότι είμαστε όλοι ένα, αλλά μην εμμένετε σε μία μόνο θρησκεία. Σας αρέσει να μιλάτε για το υπερφυσικό και το παραφυσικό και κρατάτε κοντά τους ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να μιλήσετε με αυτά τα πράγματα.
 11. Αφύπνιση – Κάνετε dong στην τρύπα του κουνελιού, με αποτέλεσμα ένα ξύπνημα, που ακολουθείται από μια σκοτεινή νύχτα της ψυχής. Ίσως μάλιστα να έχεις περάσει από αρκετά. Είσαι κάτι παραπάνω από την ταυτότητά σου. Συνειδητοποιείς ότι είσαι ένα αθάνατο ον και είσαι εδώ για έναν σκοπό.
 12. Ελαφριά Γλώσσα – Μπορεί να έχετε μια ελαφριά γλώσσα που έχει εμφανιστεί με τη μορφή όμορφων οραμάτων, ήχων ή κίνησης. Συχνά θα νιώσετε μια έντονη επιθυμία να το ζωγραφίσετε, να το ζωγραφίσετε, να το παίξετε, να το τραγουδήσετε, να το μιλήσετε ή να το μετακινήσετε. Είναι μια καθαρή έκφραση της ανάμνησης που έρχεται ως ρεύμα συνείδησης ή τέχνης. Το μυαλό δεν μπορεί να το βγάλει νόημα. Είναι δονητικό και πολύ δυνατό.
 13. Ασθένεια Μυστηρίου – Πολλοί αστρόσποροι θα έχουν ασθένειες ή ατυχήματα που οι γιατροί δεν μπορούν να καταλάβουν. Μπορεί επίσης να έχουν επισκέπτες από άλλους πλανήτες. Κανονικά αυτό οφείλεται σε καρμικές μυήσεις ή στον εγκλιματισμό σε μια χαμηλότερη διάσταση. Οι αστρόσποροι παίρνουν συχνά επιπλέον κάρμα για να μπορέσουν να έρθουν εδώ από μια υψηλότερη διάσταση. Τους βοηθά να μπορούν να υπάρχουν σε 3D. Θα περάσουν επίσης από μια λήθη και θα πάρουν αμνησία, ώστε να μπορέσουν να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

Τώρα, είναι μια διαδικασία απώλειας της διάκρισης και κατοχής Όλης της ομορφιάς, της μαγείας και της δύναμης αυτού που είμαστε, ως αστερόσποροι. ΚΑΙ εννοώ όλα αυτά.

Μόλις ανακάλυψα ότι ήμουν Starseed, ήξερα ότι η αποστολή μου ήταν να βοηθήσω άλλους Starseeds.

Έλα μαζί μου για να ξυπνήσω με την Κοσμική σου φύση και την αληθινή σου αποστολή Starseed.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar