Χρειάζομαι ένα διάλειμμα από όλο αυτό το πνευματικό έργο!!!

22
Χρειάζομαι ένα διάλειμμα από όλο αυτό το πνευματικό έργο!!!

Αυτή η δουλειά δεν είναι εύκολη. Η σκιώδης εργασία αναδεικνύει όλα τα σκατά από τα οποία τρέχατε εδώ και χρόνια. Το ξέρω, το είπα. Όλοι μιλούν για σκιώδη δουλειά και όλοι έχουμε βαρεθεί να το ακούμε, και ίσως νιώθετε ότι τα έχετε κάνει όλα.

Αλλά, ακούστε! Εάν εξακολουθείτε να ενεργοποιείτε, έχετε ακόμα σκιά και σας τρέχει. Ο Shadow έχει καταστρέψει σχέσεις, καριέρες, υγεία και έχει προκαλέσει ακόμη και θάνατο. Όχι μόνο στις ζωές των άλλων, αλλά στη ζωή σου. Τι είναι στη σκιά σου; Τι έχετε δαιμονοποιήσει;

Διαβάστε περισσότερα

Το Shadow is the Silent Killer

Επειδή ολόκληρο το κομμάτι του θανάτου προκαλείται από τη σκιά, όχι από τη σκιώδη εργασία. Μόλις παρακολούθησα ένα βίντεο σχετικά με μελέτες μολυσματικών ασθενειών από το Dixie State University. Μελέτησαν το αίμα και ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι που περνούσαν από ένα σημαντικό συναισθηματικό γεγονός της ζωής είχαν μεγαλύτερη ζημιά στα κύτταρά τους από οποιαδήποτε άλλη ασθένεια ή ατύχημα.

Έτσι, εάν έχουμε έναν υγιή τρόπο να απελευθερώνουμε τα συναισθήματα σε τακτική βάση, αντί να τα καταπιέζουμε, μπορούμε να μειώσουμε τη ζημιά που προκαλείται κατά τη διάρκεια σημαντικών γεγονότων της ζωής, μείον το σημαντικό συναισθηματικό τραύμα, μαθαίνοντας να διασχίζουμε σημαντικά γεγονότα με ευκολία και χάρη;

Από ό,τι έχω δει στην εργασία με την ενεργειακή ιατρική και τη θεραπεία τραυμάτων, μερικοί άνθρωποι ξέρουν ΜΟΝΟ πώς να απελευθερώνουν τα καταπιεσμένα συναισθήματα και το τραύμα τους μέσω σημαντικών συναισθηματικών γεγονότων της ζωής. Διαβάστε το ξανά.

Πρέπει να είναι έτσι;

Γιατί η ζωή είναι τόσο δύσκολη;

Έχετε γνωρίσει ποτέ κάποιον που πρέπει να κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα στη ζωή του; Απλώς έχουν το ένα ατύχημα μετά το άλλο; Αυτό το άτομο ασχολείται με τα πράγματά του ή είναι αρκετά ελεγχόμενο; Ενώ άλλοι μπορούν να έχουν μια αρκετά ομαλή ζωή. Πώς χειρίζονται τα πράγματά τους;

Αυτό είναι απλώς μια θεωρία, αλλά νομίζω ότι υπάρχει μια συσχέτιση μεταξύ του τρεξίματος από τη σκιά και της ανάγκης να δημιουργήσουμε μεγάλα συναισθηματικά γεγονότα για να θεραπευθούμε τελικά. Αν δεν απελευθερώσουμε τα συναισθηματικά μας πράγματα, θα μετατραπούν σε σωματικά πράγματα, κάποια στιγμή. Με το να μην αντιμετωπίζουμε τα κομμάτια της σκιάς μας, καταλήγουμε να κάνουμε περισσότερη ζημιά στα κύτταρά μας και στην πραγματικότητα να προκαλούμε σωματικές ασθένειες.

Τέρατα στο σκοτάδι

Κάθε εθισμός έχει μια βασική αιτία να καταπιέζουμε μέρη μας και να τα κλειδώνουμε στη σκιά. Όλα τα τέρατα στο σκοτάδι, τροφοδοτούν τους εθισμούς μας. Μας λένε ότι τους χρειαζόμαστε. Μας πείθουν ότι η απόδραση είναι διασκεδαστική, ακόμη και απαραίτητη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα.

Ένα διάλειμμα από τι όμως; Όταν κάνουμε ένα διάλειμμα, τις περισσότερες φορές γλιστράμε στη ζώνη άνεσής μας, που νιώθουμε καλά για λίγο, αλλά μας κλέβει λίγο και λίγο την ψυχή μας, μέχρι να μην αναγνωρίζουμε πια τον εαυτό μας.

Έχουμε απωθήσει όλους έναν και αν είμαστε ειλικρινείς, νιώθουμε νεκροί και ΚΕΝΟΙ μέσα μας. Η ψυχή μας ουρλιάζει, αλλά κανείς δεν μας ακούει. Ούτε καν εμείς. Είναι η μεγαλύτερη εγκατάλειψη και το πιο δύσκολο να ξεφύγουμε, γιατί έχουμε εγκαταλείψει τον εαυτό μας.

Ο τρόπος διαφυγής

Έτσι, όταν αποφασίσουμε ότι έχουμε πονέσει αρκετά, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον σκιώδη εαυτό μας. Ειναι τρομακτικο. Νιώθουμε σπασμένοι. Δεν μας αρέσει να βλέπουμε τα κομμάτια του εαυτού μας που είναι αιχμάλωτα, αδύναμα, κακά, ποταπά, αποκρουστικά, απαράδεκτα από όλους. ΑΛΛΑ, όταν αναγνωρίζουμε αυτά τα μέρη και τους δίνουμε χώρο, η αποδοχή είναι πικρή αλλά γλυκιά. Αρχίζουμε να νιώθουμε περισσότερο σαν τον Εαυτό μας, περισσότερη ειρήνη, περισσότερη δύναμη. Σιγά σιγά επιστρέφει η ψυχή μας. Παίρνουμε μια γεύση από χαρά. Αρχίζουμε να ευθυγραμμιζόμαστε με μια ζωή που θέλαμε και αρχίζουμε να νιώθουμε άξιοι της ομορφιάς της ζωής.

Στη συνέχεια, αρχίζουμε να αξιοποιούμε την έμφυτη δύναμή μας για να δημιουργήσουμε ένα ξύπνιο διαυγές όνειρο. Μπορούμε να δούμε μέσα από το Matrix και να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε την ικανότητα να αλλάξουμε αυτό που δεν μας αρέσει, συνεχίζοντας να αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας…τι μας αρέσει, τι δεν μας αρέσει, τι μας άρεσε στους άλλους, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε κατεχόμασταν. Όλα έξω από εσάς είναι μέσα σας. Όταν το δεχόμαστε αυτό, ολόκληρος ο κόσμος αρχίζει να αποκαλύπτει το θαύμα, τη μαγεία και τα θαύματά του. Γι‘ αυτό κάνουμε τη δουλειά. ΓΙ‘ αυτό το «διάλειμμα», είναι μια ψευδαίσθηση και ένας ατελείωτος κύκλος βασάνων.

Έχω μυηθεί να ενεργοποιώ πολυδιάστατα όντα και να ελευθερώνω ψυχές. Δεν θα γίνεις ποτέ καλά κάνοντας το μόνος σου. Εργαστείτε μαζί μου.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar