Σύνδεσμοι που αγαπώ

0
Σύνδεσμοι που αγαπώ

Πώς διαμορφώνεται το Σαββατοκύριακο σας; Το δικό μας ξεκινάει με περίεργο τρόπο—το σχολείο ακυρώνεται απροσδόκητα λόγω των ισχυρών ανέμων και εξακολουθούμε να διαχειριζόμαστε τα παρατεταμένα συμπτώματα διάσεισης ενός παιδιού. Επιπλέον χθες τελείωσα και τις τρεις τρέχουσες αναγνώσεις μου—έντυπο, ebook και ήχο—έτσι τώρα έχω πολλές αποφάσεις να πάρω για το τι θα διαβάσω στη συνέχεια! (Οποιαδήποτε χρονικά ευαίσθητη εγγραφή; Ξέρετε ότι θέλω να ακούω στα σχόλια!)

Αλλά —αν υποθέσουμε ότι υπάρχει δύναμη— ελπίζω να φτιάξω πολλά φλιτζάνια καφέ και τσάι και να ξεκινήσω Νταίζη Τζόουνς με τον Γουίλ. Σταματώ επίσης για να τιμήσω την τρίτη επέτειο Μην το πολυσκέφτεστε—μπορείς να πιστέψεις ότι έχουν ήδη περάσει τρία χρόνια, γιατί σίγουρα δεν μπορώ! Αν δεν το έχετε διαβάσει ακόμα, σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να πάρετε ένα αντίγραφο: Αμαζόνα (λίγο κάτω από $10 αυτή τη στιγμή), υπογεγραμμένο από το τοπικό μου indie (απλώς καθορίστε „υπογεγραμμένο αντίγραφο“ στα σχόλια παραγγελίας), από τα δικα σου αγαπημένο ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο, Στόχος (9,99 $ εδώ), Ανάπτω, Βιβλιοπωλείο, όπου θέλετε να αγοράσετε τα βιβλία σας. Ευχαριστώ για τη στήριξη της δουλειάς μου με αυτόν τον τρόπο και για τη βοήθεια Μην το πολυσκέφτεστε βρει τους αναγνώστες του παρά το τρομερό χρονοδιάγραμμα δημοσίευσής του από την πρώιμη πανδημία. Είμαι ευγνώμων.

Ελπίζω να έχετε κάτι να περιμένετε αυτό το Σαββατοκύριακο και ότι αυτή η συλλογή από ενδιαφέρουσες αναγνώσεις και αγαπημένα πράγματα θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε σε αυτό το σαββατοκύριακο.

Τα αγαπημένα μου ευρήματα από όλο τον Ιστό:

 • Δοκιμάστε την τάρτα Bakewell και άλλους κανόνες με τους οποίους μαθαίνω να ζω. Από τα αρχεία MMD και ιδανικό για τα σημερινά Μην το πολυσκέφτεστε επέτειος: Ο σύζυγός μου Γουίλ και εγώ ταξιδέψαμε στη Σκωτία τον Δεκέμβριο του 2018 για μια καταπληκτική λογοτεχνική περιπέτεια. Ο χρόνος μας εκεί ήταν μαγικός, αν και έχω μια χούφτα τύψεις. Κάποια ήταν πέρα ​​από τον έλεγχό μας, αλλά ένα ήταν εντελώς αποτρέψιμο.
 • Το έπος αγάπης του Fleetwood Mac που ενέπνευσε το „Daisy Jones and the Six“. (Washington Post σύνδεσμος δώρου) «Η πραγματική σχέση που οδήγησε στη δημιουργία του βιβλίου και τώρα της σειράς, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στο Prime Video, ήταν εξίσου παθιασμένη και ταραχώδης».
 • Τι ακούμε: προτάσεις για podcast ομάδας. Αυτή την εβδομάδα στο MMD: Προτάσεις podcast από και για τους λάτρεις των βιβλίων—αλλά αυτά δεν αφορούν όλα τα βιβλία.
 • Η υπόθεση για παρέα. (Σχιστόλιθος) «Προωθούμενοι σε περαιτέρω απομόνωση λόγω της πανδημίας, όλοι χάνουμε την ικανότητα να συμμετέχουμε σε αυτό που θεωρώ ως το απόγειο της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης: να καθόμαστε τριγύρω με φίλους και να μιλάμε s***».
 • Για τον Εθνικό Μήνα Χειροτεχνίας, το Craftsy προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή του ποτέ: αποκτήστε μια συνδρομή premium 1 έτους με μόλις 0,79 $. Αυτό έχει αποδειχθεί δημοφιλές στους αναγνώστες του MMD όχι μόνο για τη μαγειρική, τη χειροτεχνία, τη φωτογραφία, τη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά και τις επιλογές που βρίσκονται στην ενότητα „Γράψιμο“ – ημερολόγιο, χειρόγραφο, γράμματα με το χέρι, συγγραφή απομνημονευμάτων, συγγραφή μυθοπλασίας και πολλά άλλα.

Αυτή τη στιγμή, από τα αρχεία MMD:

 • Μια ολόκληρη στοίβα από βιβλία μέσης τάξης που μπορείτε να διαβάσετε σε ένα Σαββατοκύριακο. Ιδανικό για τη Μέση τάξη Μαρτίου!
 • 20 επιτραπέζια παιχνίδια για να νικήσετε το rainy day blues. Όταν κουραζόμαστε να κάνουμε παζλ, ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα επιτραπέζια παιχνίδια.
 • 20 αναμνήσεις διασημοτήτων που διάβασαν οι συγγραφείς τους.

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας:

 • 7 Μαρτίου: Ποια είναι η αναγνωστική σας προσωπικότητα;: Πιστεύουμε πολύ στη δύναμη της ανάγνωσης και στη δύναμη των πλαισίων προσωπικότητας ως χρήσιμο εργαλείο για την αυτογνωσία. Αυτή η τάξη συνδυάζει τα δύο με εννέα ξεχωριστές αναγνωστικές προσωπικότητες. Θα συζητήσουμε πώς μοιάζει ο κάθε τύπος, θα εξερευνήσουμε τι τους αρέσει να διαβάζουν και γιατί τους αρέσει να το διαβάζουν. Και φυσικά θα προσφέρουμε προτάσεις βιβλίων για την αναγνωστική ζωή κάθε τύπου. Ελπίζουμε ότι η κατανόηση του γιατί διαβάζετε θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε περισσότερο την αναγνωστική σας ζωή. (Αυτή είναι μια εκδήλωση Modern Mrs Darcy Book Club.)
 • 18 Μαρτίου: Πάρτι Harvey Watch: Μεταδώστε ροή, αγοράστε, δανείστε ή νοικιάστεΧάρβεϊ, τότε ελάτε μαζί μας καθώς όλοι πατάμε το play σε αυτό το dramedy με τον James Stewart, όλοι μαζί ταυτόχρονα. Θα χρησιμοποιήσουμε τη δυνατότητα συνομιλίας Zoom για να μοιραστούμε τις σκέψεις μας καθώς παρακολουθούμε! (Αυτή είναι μια εκδήλωση Modern Mrs Darcy Book Club.)
 • 23 Μαρτίου: Ζωντανή συζήτηση με την Annie Hartnett: Ήρθε η ώρα για τη συζήτησή μας για το Modern Mrs Darcy Book ClubΑπίθανα ζώαμε την Annie Hartnett! (Οι εκδηλώσεις είναι διαθέσιμες ως επαναλήψεις για μέλη που δεν μπορούν να παρευρεθούν ζωντανά.)

Καλο σαββατοκυριακο!

The post Links I love εμφανίστηκε πρώτα στο Modern Mrs Darcy.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar