Σύνδεσμοι που αγαπώ

4
Σύνδεσμοι που αγαπώ

Τι κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο; Παίρνω ένα παιδί για την τελευταία του συνέντευξη στο κολέγιο και ελπίζω να τελειώσω ένα καλό βιβλίο (ή δύο). Και μπορεί επιτέλους να δούμε Τζουράσικ Παρκ—Ο Γουίλ και νομίζω ότι οι έφηβοί μας θα το απολάμβαναν χωρίς να φοβούνται πολύ τους βελοσιραπτέρες (κάνουμε λάθος;).

Ελπίζω να έχετε κάτι να περιμένετε για αυτές τις επόμενες μέρες και ότι αυτή η συλλογή από ενδιαφέροντα αναγνώσματα και αγαπημένα πράγματα θα σας βοηθήσει να νιώσετε το μυαλό σας στο Σαββατοκύριακο.

Τα αγαπημένα μου ευρήματα από όλο τον Ιστό:

  • Ευλογημένος, ευλογημένος. (Σχιστόλιθος) Πώς αντιμετωπίζουν τα εστιατόρια τη στιγμιαία επιτυχία; Μια συναρπαστική ματιά στον πραγματικό αντίκτυπο της διθυραμβικής κριτικής ενός τοπικού κριτικού εστιατορίου.
  • Το έργο δεν είναι αρκετό. (Μελέτη Πολιτισμού) Αυτή είναι η σχετική κατάσταση για την οποία στέλνω μηνύματα με φίλους αυτήν την εβδομάδα.
  • Όλα όσα ξέρω για τη ρομαντική αγάπη, έμαθα από τις ταινίες του Bollywood. (Διυλιστήριο29) «Ενώ ως ενήλικας δεν περιμένω απαραίτητα την υπερβολική ρομαντική αγάπη που βλέπετε μόνο στις ταινίες, αυτές οι ταινίες έχουν ενσταλάξει μέσα μου μια διαρκή γιορτή αγάπης και την ιδέα ότι όσο κι αν έρθει η αγάπη στο δρόμο μου. Το αξίζω περισσότερο από αυτό.»

Σωστά προς το παρόν:

  • 9 βιβλία που άλλαξαν το μυαλό μου για τις δουλειές. Ποιος θέλει να διαβάσει βιβλία για δουλειές;; Δέχομαι!
  • Ας μιλήσουμε για πολύ ευαίσθητους ανθρώπους. Μάθετε τι σημαίνει αυτός ο όρος και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους άλλους.
  • 25 εκτεταμένες ιστορίες που ακολουθούν έναν χαρακτήρα για δεκαετίες. Πόσες φορές έχετε ευχηθεί να μπορούσατε να μείνετε με έναν αγαπημένο χαρακτήρα για λίγο ακόμα;

Don’t Overthink Είναι 3!

Μην το πολυσκέφτεστε γίνεται 3 στις 3 Μαρτίου! Και θα θέλαμε να συμμετάσχετε μαζί μας για να γιορτάσουμε κοινοποιώντας μια φωτογραφία των «λουλουδιών» σας στα social. Θα εξηγήσω.

Ένα από τα κύρια θέματα του βιβλίου είναι ότι όταν σταματήσουμε να σκεφτόμαστε υπερβολικά, μπορούμε να ξεφύγουμε από το δρόμο μας και να φέρουμε περισσότερη ειρήνη, χαρά και αγάπη στη ζωή μας, και μια από τις ιστορίες που λέω είναι να κάνω έναν χαλαρό κανόνα για τον εαυτό μου. αγοράστε το μπουκέτο των 4 $ στο Trader Joe’s. Είναι ένα μικρό πράγμα που με κάνει πολύ, πολύ χαρούμενο. (Επίσης, με κάνει χαρούμενο το γεγονός ότι οι αναγνώστες που έχουν διαβάσει το βιβλίο συχνά με επισημαίνουν σε φωτογραφίες από τις ανθοδέσμες των δικών τους παντοπωλείων, λέγοντας ότι με σκέφτηκαν όταν αγόρασαν τα λουλούδια τους.)

Δεν υπάρχει τίποτα μαγικό για το μπουκέτο του Trader’s Joe. Το θέμα δεν είναι τα λουλούδια αλλά αυτό που αντιπροσωπεύουν. Ίσως το πράγμα σας είναι οι τουλίπες. ίσως είναι καλό στυλό, μαύρη σοκολάτα ή αφρόλουτρα.

Σκεφτείτε το, και μετά αυτή την εβδομάδα, θα μας δείχνατε τα «λουλούδια» σας στα social; Οποιοδήποτε μικρό πράγμα σας φέρνει τεράστια χαρά: θα θέλαμε να το δούμε. Μοιραστείτε μια φωτογραφία την ερχόμενη εβδομάδα, κάντε tag με στο Instagram (είμαι @annebogel), και χρησιμοποιήστε το hashtag #buytheflowers για να απολαμβάνουμε ο ένας τις αναρτήσεις του άλλου.

Ευχαριστώ που γιόρτασες μαζί μου! Ανυπομονώ να δω τι μοιράζεσαι.

Καλο σαββατοκυριακο!

The post Links I love εμφανίστηκε πρώτα στο Modern Mrs Darcy.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar