Σύνδεσμοι που αγαπώ

6
Σύνδεσμοι που αγαπώ

Τι κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο; Αναγκάστηκα να ακυρώσω ένα ταξίδι σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω των πνευμόνων μου (σνιφ), οπότε ξαφνικά κοιτάζω πολύ ελεύθερο χρόνο που δεν σχεδίαζα. Έχετε διαβάσει ή παρακολουθήσει κάτι εκπληκτικό τον τελευταίο καιρό ή έχετε ψήσει κάτι ιδιαίτερα νόστιμο που θα μπορούσα να πάρω στον νέο ελεύθερο χρόνο μου; Παρακαλώ πείτε μου στα σχόλια!

Ελπίζω να έχετε κάτι να περιμένετε αυτό το Σαββατοκύριακο και ότι αυτή η συλλογή από ενδιαφέρουσες αναγνώσεις και αγαπημένα πράγματα θα σας διευκολύνει σε αυτήν την κατάσταση του νου σας το Σαββατοκύριακο.

Τα αγαπημένα μου ευρήματα από όλο τον Ιστό:

  • Το Γυναικείο Βραβείο λανσάρει το Βραβείο Μη λογοτεχνίας. (Βραβείο Γυναικών) «Το Γυναικείο Βραβείο Μη Λογοτεχνίας, το οποίο θα βρίσκεται δίπλα στο αδερφό του Βραβείο Γυναικείας Φαντασίας, θα ενισχύσει τις γυναικείες φωνές, ενώ θα γιορτάσει βιβλία που ενημερώνουν, διασκεδάζουν, προκαλούν, αναστατώνουν και προσφέρουν παρηγοριά και σύνδεση». Είμαι ενθουσιασμένη με αυτή την εξέλιξη, καθώς έχω βρει πολλά υπέροχα αναγνώσματα από τις λίστες του Γυναικείου Βραβείου.
  • Τώρα μπορείτε να αγοράσετε μόνοι σας λουλούδια… φτιαγμένα από lego! Πόσο υπέροχο είναι αυτό το σετ κτιρίου LEGO Icons Wildflower Bouquet; (Ενημέρωση: Μόλις άκουσα αυτό το μπουκέτο να εμφανίζεται στο νέο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας Abbott Elementary!)
  • Το ψητό κοτόπουλο μπορεί να είναι το πιο ρομαντικό δείπνο από όλα. (Washington Post σύνδεσμος δώρου) Αλλά το φαγητό που θα μπορούσε να ξεπεράσει αυτά τα κλισέ στο τμήμα της αγάπης είναι στην πραγματικότητα αρκετά ταπεινό: Σκεφτείτε το ψητό κοτόπουλο. Σερβίρεται στο σπίτι. Πάνω από τα καθημερινά σας πιάτα. Unglamorous; Μπορεί. Αλλά άκουσέ με…»

Καλές αναγνώσεις για τώρα:

  • 130 προτεινόμενες αναγνώσεις για όσους ταξιδεύουν στη Νέα Υόρκη. Ή όσοι θέλουν.
  • 43 αγαπημένα φανταστικά ζευγάρια. Αυτή ήταν μια τόσο διασκεδαστική λίστα για να συνταχθεί!
  • 10 δώρο βιβλία για να μοιραστείτε με φίλους την Ημέρα του Γαλεντίνου. Μια από τις καλύτερες μέρες του χρόνου!
  • Εργαλεία ημερολογίου βιβλίων για κάθε αναγνώστη. Καλώντας όλα τα στυλό geeks!

Καλο σαββατοκυριακο!

The post Links I love εμφανίστηκε πρώτα στο Modern Mrs Darcy.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar