Σύνδεσμοι που αγαπώ – Σύγχρονη κυρία Ντάρσυ

0
Σύνδεσμοι που αγαπώ – Σύγχρονη κυρία Ντάρσυ

Τι επιφυλάσσει για το Σαββατοκύριακο σας; Έχουμε και τα τέσσερα παιδιά στο σπίτι, γρήγορα!, και το Σαββατοκύριακο μας είναι γεμάτο με γιορτές και σωρούς από καλό φαγητό. Θα ήθελα επίσης πολύ να τελειώσω τρία βιβλία, κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό, αλλά η ιδέα δεν ακούγεται τέλεια;

Ελπίζω να έχετε κάτι να περιμένετε αυτές τις επόμενες μέρες και ότι αυτή η συλλογή από ενδιαφέρουσες αναγνώσεις και αγαπημένα πράγματα θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε σε αυτό το σαββατοκύριακο.

Τα αγαπημένα μου ευρήματα από όλο τον Ιστό:

Πότε θα γράψει η Gillian Flynn το επόμενο «Gone Girl»; Αργότερα, είναι ακόμα ένα πρώτο σχέδιο. Τώρα είναι εκδότης. (Chicago Tribune) Μια απροσδόκητη ενημέρωση συντάκτη.

Ο Rick Steves Is Travel’s True Everyman. (Τρώγων) Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε.

Η Anthropologie έχει μεγάλες εκπτώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο: έκπτωση 30%. Κατασκόπευα το αγαπημένο μου Αναθήματα ελάτης και καυσόξυλου σε φανταστική τιμή αγάπη μου καλάθια της αγοράςΚαι αυτά Vintage Bookshelf Editions της Monopoly και Ενδειξη, πολύ! Αν σας αρέσει να προγραμματίζετε εκ των προτέρων, το έχουν κούπες διακοπών και αξιολάτρευτα στολίδια (όπως αυτό το μεζούρα) περιλαμβάνονται και στην πώληση.

3 λόγοι για να ξεκινήσετε να διαβάζετε ένα βιβλίο πριν κοιμηθείτε, σύμφωνα με την έρευνα και τους επαγγελματίες του ύπνου. (Πραγματικά Απλό) Σαν να χρειαζόμουν έναν λόγο!

Λατρεύω την κούπα και το μήνυμα: Το έχεις αυτό.

Πώς ο Duolingo με μετέτρεψε σε τέρας. (CNET) «Είναι μια ιστορία για το Duolingo. Αλλά αυτό είναι Πραγματικά μια ιστορία για το να κάνεις λάθος πράγματα για λάθος λόγους».

Θρήνος συγγραφέα: Όσο καλύτερα γράψετε, τόσο περισσότερο θα αποτύχετε. (Νιου Γιορκ Ταιμς σύνδεσμος δώρου) «Ένα παράδοξο ορίζει τη γραφή: Το κοινό βλέπει τους συγγραφείς κυρίως στις νίκες τους, αλλά η ζωή τους περνά κυρίως στην ήττα».

The Ecstasy of a Great Outfit. (Harper’s Bazaar) «Τα ρούχα είναι μια μορφή γλώσσας, ένας τρόπος επικοινωνίας. Είναι ένας διάλογος τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τον ευρύτερο κόσμο».

Φθηνή εκτυπώσιμη τέχνη τοίχου εάν χρειάζεστε μια υπενθύμιση για να κάνετε τα πράγματα ένα βήμα τη φορά.

Η 3η σεζόν του «Ted Lasso» κράτησε για πάντα, αλλά ο Jason Sudeikis υπόσχεται στους θαυμαστές «όλα είναι στην οθόνη». (ΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ) Ποιος βλέπει;;

Ghostwriting 101. (Publishers Weekly) «Σε όλη την καριέρα μου ως φαντασμάτων, έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύ απασχολημένοι για να σταματήσουν και να καταλάβουν τα θέματα της ζωής τους. Είναι δουλειά μου να αποτυπώσω τις πολυπλοκότητες και τις αποχρώσεις της ανθρώπινης εμπειρίας με τρόπο που να είναι αληθινός στο θέμα και στον αναγνώστη».

Ψητό χοιρινό φιλέτο με ξύσμα λεμονιού-μαρινάδα θυμάρι (Nummy Num Num) Ένα γρήγορο, εύκολο και ευχάριστο στο πλήθος βασικό προϊόν για την εποχή ψησίματος. Το φτιάχνουμε πάνω από δέκα χρόνια τώρα!

Κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το νόημα της εργασίας στο σπίτι. (Φωνή) «Δεν υπάρχει ακόμη ερευνητική συναίνεση σχετικά με την αποτελεσματικότητα της εργασίας στο σπίτι. Κανείς δεν φαίνεται να συμφωνεί σχετικά με το ποιες είναι οι σωστές μετρήσεις».

Από τα αρχεία μας:

15 προτεινόμενα αναγνώσματα για όσους ονειρεύονται να ταξιδέψουν στο Παρίσι. Είτε σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Παρίσι και θέλετε να διαβάσετε βιβλία που βρίσκονται εκεί είτε απλά ψάχνετε για ταξίδια με πολυθρόνα, αυτή η λίστα είναι γεμάτη ιδέες!

Οι αγαπημένες μου κινηματογραφικές διασκευές της Τζέιν Όστεν. Μερικές προσαρμογές της Jane Austen είναι εκπληκτικές. μερικοί είναι πιο πιθανό να σας αφήσουν να νιώθετε ότι χάσατε δύο ώρες. Εδώ είναι ο οδηγός μου για τις καλύτερες εκδόσεις.

14 ενδοσκοπικά βιβλία λογοτεχνικής φαντασίας που είναι εξαιρετικά στον ήχο. Έπρεπε ποτέ να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι ακούς μυθοπλασία; Αυτά τα ηχητικά βιβλία μοιάζουν περισσότερο με αναμνήσεις που γυρίζουν τη σελίδα!

Καλο σαββατοκυριακο!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar