Σύνδεσμοι που αγαπώ – Σύγχρονη κυρία Ντάρσυ

0
Σύνδεσμοι που αγαπώ – Σύγχρονη κυρία Ντάρσυ

Έχω την πρεσβυτέρα μου στο UT Austin να επιστρέψει σπίτι σήμερα. Είναι το μωρό μου και είμαι πολύ δεμένος μαζί της.

Σχεδιάζαμε να πάμε στην Καλιφόρνια για ένα ταξίδι για να δούμε τις σεκόγιες και πιθανώς να πάμε στη Ντίσνεϋλαντ, αλλά η Μητέρα Φύση είχε άλλα σχέδια. Τώρα λοιπόν τα πράγματα είναι στον αέρα. Μπορεί απλώς να οδηγήσουμε και να δούμε μερικά αγριολούλουδα.

Διαβάζοντας Έχω μερικές ερωτήσεις για σένα. Δεν είναι αρκετά μακριά για να προσδιορίσω πόσο μου αρέσει, αλλά χαίρομαι που έχω μια κάπως συναρπαστική ανάγνωση. Επίσης, αγόρασα ένα χαρτόδετο αντίγραφο της Νεκρής φύσης της Louise Penny στο τοπικό μου βιβλιοπωλείο HalfPrice. Θέλω πραγματικά να μπω στη σειρά, αλλά όταν την έχω τσεκάρει από τη βιβλιοθήκη, δεν την έχω τελειώσει και δεν μπορώ ποτέ να την επανελέγξω αμέσως π.χ. υπάρχει ακόμα μια λίστα αναμονής. Οπότε νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι μια τρίτη γοητεία. Μου είπαν ότι πρέπει να διαβάσω 4 βιβλία στη σειρά για να κολλήσω!

Γεια, τα Όσκαρ είναι την Κυριακή! Κάτι είναι λοιπόν αυτό. Αν και μπορεί να μην είμαι τόσο ενημερωμένος για το ποιος τρέχει όσο τα προηγούμενα χρόνια, παρακολουθώ πάντα.

Απολαμβάνω να βλέπω την Άνοιξη να έρχεται. Μου αρέσει να ακούω όλο το τραγούδι των πουλιών στα μονοπάτια στα τοπικά μας πάρκα στις καθημερινές μου βόλτες. Μου αρέσει να εντοπίζω τους όμορφους κόκκινους καρδινάλιους.

Τούτου λεχθέντος, δεν είμαι σίγουρος ότι είμαι έτοιμος να προχωρήσω την Άνοιξη. Αυτό πάντα με ενοχλεί. Με εκνευρίζει.

Μόλις διάβαζα για τις αδερφές Mitford και αυτό με έστειλε σε μια τρύπα από κουνέλι.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar