Πώς να σταματήσετε να το παίζετε με ασφάλεια ως πνευματικός ηγέτης

19
Πώς να σταματήσετε να το παίζετε με ασφάλεια ως πνευματικός ηγέτης
Πώς να σταματήσετε να το παίζετε με ασφάλεια ως πνευματικός ηγέτης

Νιώθετε ποτέ ότι για να γίνετε πνευματικός ηγέτης πρέπει να τα έχετε όλα ξεκαθαρίσει και να γνωρίζετε ακριβώς πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;

Σαν Πνευματικός Ηγέτης, ένιωσα ότι έπρεπε να έχω όλες τις απαντήσεις. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να έχω μια μέρα που να έμενα στο κρεβάτι όλη μέρα και να έκλαιγα. Υποτίθεται ότι είχα ξεπεράσει όλα αυτά. Εγώ ήμουν αυτός που έπρεπε να δείξω το δρόμο για τους άλλους.

Σκέφτηκα ότι έπρεπε να έχω όλες τις απαντήσεις αλλιώς δεν θα είχα τίποτα να δώσω. Τι γίνεται όταν πήρα 50 κιλά και υποτίθεται ότι εμπνέω τους άλλους να είναι ο καλύτερος εαυτός τους;

Κέρδισα βάρος κατά τη φροντίδα του πατέρα μου, καθώς έφυγε από αυτόν τον κόσμο. Μετά έγινε το lockdown και κέρδισα περισσότερα. Στο μυαλό μου, αυτός ήταν ο πάτος μου. έκλεισα. Σταμάτησα να μοιράζομαι τα δώρα μου με άλλους. Έπεισα τον εαυτό μου ότι δεν είχα τίποτα αξιόλογο να μοιραστώ. Σταμάτησα να συντονίζομαι σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τη θλίψη. Ήταν οδυνηρό. Ήταν σκοτεινά.

Αυτό που έμαθα είναι αυτό. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ. Αυτή ήταν μόνο μια πτυχή του εαυτού μου. Ήταν μόνο μια όψη από τις πολλές πτυχές αυτού του Όμορφου Εαυτού.
Δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς εμπνέεται πραγματικά από την τελειότητα ή από εκείνους τους ανθρώπους που το είχαν εύκολα.

Εμπνεόμαστε από κάποιον που έχει δει τα βάθη της Κόλασης, αντιμετώπισε τους πιο τρομακτικούς δαίμονές του και επέστρεψε για να μας πει την ιστορία.

Μας εμπνέει το κορίτσι που έχει πάρει κιλά, αλλά χορεύει ούτως ή άλλως. Εμπνεόμαστε από την προπονήτρια που έχασε τα πάντα, τον κορόιδευαν επειδή δεν είχε πραγματική δουλειά, αλλά συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες της ούτως ή άλλως.

Αυτό δεν σημαίνει ότι με εντυπωσιάζει μόνο η ταλαιπωρία. Σέβομαι όποιον ακολουθεί τη δική του καθοδήγηση και βγαίνει με τόλμη ως Πνευματικός Πολεμιστής.

Όντας κολλημένος ως πνευματικός ηγέτης

Το ερώτημα που μου έμεινε, ήταν πώς το κάνουμε αυτό; Πώς βιώνει ένα άτομο την κόλαση και σκαρφαλώνει έξω, ενώ ένα άλλο μπορεί να κολλήσει εκεί…ή να τα παρατήσει εντελώς; Είχα στενούς φίλους που επέλεξαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Τους έβλεπα ως πολεμιστές, αλλά δεν το έβλεπαν. Ποια ήταν η απάντηση;

Έπειτα, έλαβα δύο μηνύματα που θα άλλαζαν τη δουλειά και τη ζωή μου με τρόπους που δεν μπορούσα να φανταστώ.

Πρώτα, έλαβα ένα μήνυμα ότι το έπαιζα καλά και κρατούσα πίσω ένα ουσιαστικό κομμάτι του εαυτού μου. Προσέφερα μόνο ό,τι πίστευα ότι οι άλλοι θα ένιωθα άνετα ή ό,τι νόμιζα ότι θα μπορούσαν να εγκρίνουν.

Ο φόβος πίσω από αυτό ήταν ότι δεν ήθελα να με βλέπουν ως πολύ πνευματικό ή να με κρίνουν ως ένα άλλο αβάσιμο, κάπως εκεί έξω κορίτσι.

Το αστείο ήταν ότι όσο περισσότερο κρατιόμουν, τόσο περισσότερο με έκριναν. Με φώναξαν Μάγισσα, Φίδι έλαιο και Μάγος. Πες το, με έχουν φωνάξει.

Δεν με μισούσαν… μου αντανακλούσαν μόνο τον φόβο μου.

Είδα πώς ένα από τα μεγαλύτερα χαρίσματά μου είναι να είμαι «υπόκοσμος». Είδα την πρόσκληση να αρχίσω να κατέχω ότι ο τομέας μου βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμους, εκτός χρόνου, πέρα ​​από αυτό το πεδίο. Σε κάθε συνεδρία θεραπείας ή καθοδήγησης που έχω προσφέρει ποτέ, η πιο βαθιά δουλειά έχει λάβει χώρα σε άλλους τομείς που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θεωρούσαν Επιστημονική Φαντασία.

Δεν ήμουν καν ο «ατελής» που έκανα τη δουλειά, ούτως ή άλλως.

Ποτέ δεν ήξερα τι θα έβρισκα όταν έκανα αυτό το βήμα εκτός χρόνου…ταξιδεύοντας σε ένα βασίλειο πέρα ​​από αυτή τη γνωστή πραγματικότητα. Δεν υπήρχε τρόπος να μάθω.

Βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι από εσάς κάνετε την καλύτερη δουλειά σας από το ίδιο μέρος.

Να γίνεις πνευματικός πολεμιστής

Μετά, έλαβα ένα δεύτερο μήνυμα για τον Θεό και τους οδηγούς μας. Αυτό το μήνυμα αφορούσε τις πτυχές που κρίνουμε ως ατελείς.

Πρώτα, μου έδειξαν, σε αυτόν τον παρόντα χρόνο. Μετά, μου έδειξαν, από το παρελθόν. Είδα το παρόν εγώ, να επιστρέφω σε εκείνο το κορίτσι του παρελθόντος και να της ψιθυρίζει στο αυτί. Της δάνειζα τη σοφία που έμαθα και την ώθησα να κάνει πιο έξυπνες επιλογές.

Μετά, είδα οδηγούς να μου ψιθυρίζουν στο αυτί, όπως κάνουν κάθε μέρα, επί του παρόντος. Μετά από αυτό, ταξίδεψα σε ένα μελλοντικό χρονοδιάγραμμα, μέχρι που είδα ότι ο οδηγός ήμουν εγώ, από το μέλλον. Συνέχισα, δείχνοντας διάφορες μελλοντικές πλευρές μου, που ήμουν οδηγοί, τις οποίες επικαλούμαι τακτικά στην προσευχή. Το όραμα τελείωσε με το να δω τον μελλοντικό μου εαυτό να διαλύεται στη Μία Συνείδηση.

Είδα πώς είμαστε ίδιοι μέσα σε αυτή τη ΜΙΑ Συνείδηση. Είδα επίσης ότι όλες οι άλλες ταυτότητες του «εγώ», είναι απλώς σκέψεις που προέρχονται από αυτή τη ΜΙΑ Συνείδηση. Όλοι οι παίκτες είναι απλώς εκδηλωμένες σκέψεις αυτής της Θείας Συνείδησης.

Κάθε σκέψη που έχουμε, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα, σε πραγματικό χρόνο. Είμαστε ήδη ΟΛΟΙ εκδοχές του εαυτού μας.

Όταν παίζουμε με ασφάλεια, απλώς ευθυγραμμιζόμαστε με μια πτυχή του εαυτού μας που υπάρχει ήδη σε ένα γνωστό χρονοδιάγραμμα. Όταν ανοίγουμε και ξεπερνάμε τον χρόνο, ευθυγραμμιζόμαστε με την Απεριόριστη Συνείδηση.

Μπορούμε να ευθυγραμμιστούμε με αυτή τη Συνείδηση ​​ανά πάσα στιγμή και να καλέσουμε όλες τις πτυχές του εαυτού μας, να γίνουμε ολόκληροι. Είμαστε ήδη τέλειοι, θεϊκοί και ολοκληρωμένοι.

Γιατί λοιπόν να περιμένουμε από τον εαυτό μας να έχουμε όλες τις απαντήσεις εκ των προτέρων; Δεν είναι το «Μεγάλο Μυστήριο», μέσα σε όλη τη δημιουργία, αυτό ακριβώς για το οποίο λαχταρούν οι ψυχές μας;
Γιατί προσπαθούμε να κρυφτούμε; Γιατί κρύβουμε τα δώρα μας; Από τι κρύβεσαι; Από ποιον ζητάτε την άδεια;

Βγείτε στο άγνωστο και προσκαλέστε το Μυστήριο μέσα. Αφήστε αυτό που πάντα ήξερες και ανοίξτε τη μοναδικότητά σας, ζήστε εκεί. Αφήστε τον χορό να γίνει μέσα από εσάς και δείτε τι θα συμβεί.

Ποια είναι η υψηλότερη έκδοση του Εαυτού σας; Τι υπάρχει πέρα ​​από αυτό; Ποια είναι τα μηνύματα που λαμβάνετε όταν όλα είναι ήσυχα και ο άνεμος φυσάει; Νιώθεις μια παρουσία να σε καθοδηγεί;

Κάτι νέο ξημερώνει στον καθένα μας και έχουμε ήδη όλα όσα χρειαζόμαστε. Ακόμη και όταν νιώθουμε ότι το φτιάχνουμε, εξακολουθούμε να είμαστε τέλεια συνειδητοποιημένη, εξερευνώντας όλες τις πραγματικότητες.

Προσκαλέστε το μυστήριο. Αφήστε το να μπει. Νιώστε την ευθυγράμμισή σας με την υψηλότερη έκδοση του ΕΑΥΤΟΥ σας. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να γνωρίζουμε.

Ενεργοποιήστε τον πνευματικό σας πολεμιστή για την ηγεσία επόμενου επιπέδου ΕΔΩ

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar