Θέλω απλώς να τα παρατήσω

13
Θέλω απλώς να τα παρατήσω

Ξυπνάω με τη γάτα μου να μου φωνάζει, ενώ το νύχι του τρυπάει το αριστερό μου στήθος. Θέλει να του καθαρίσω το μπούκωμα, οπότε δεν χρειάζεται να το περπατήσει. Είναι πολύ προσεγμένος και περιποιημένος. Πηδάω από το κρεβάτι και μέχρι να το καθαρίσω, είμαι ξύπνιος. Είναι πολύ νωρίς, αλλά μπορεί κάλλιστα να ξεκινήσω τη μέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν η ενηλικίωση είναι δύσκολη

Σήμερα, δεν μου αρέσει να δημοσιεύω περιεχόμενο, ή να κάνω επεξεργασία ή οτιδήποτε δεν περιλαμβάνει παιχνίδι και περιποίηση. Αν είμαι ειλικρινής, θέλω πραγματικά όλος ο κόσμος να είναι σαν τον μασάζ μου. Όταν μπαίνω οπουδήποτε, θέλω να με χαιρετούν με ανοιχτές αγκάλες, να μιλάνε απαλά και τρυφερά, καθώς βγαίνω έξω νιώθοντας βαθιά αγάπη και φροντίδα.

Υποθέτω ότι θα ήμουν εντάξει αν μου έδιναν κάτι νόστιμο να πιω και με άγγιζαν κατάλληλα για μια ώρα…καλά ίσως όχι όλοι.

Όμως, η ζωή δεν είναι σαν ένα γιγάντιο σαλόνι μασάζ και πρέπει να κάνω τηλεφωνήματα για να αλλάξω την ασφάλεια της μαμάς μου, για να μην την πετάξουν για πάντα σε ένα γηροκομείο και να την αφήσουν σε ένα μικροσκοπικό κρεβάτι να σαπίσει. Πρέπει να μιλήσω πρώτα με 3 διαφορετικούς ασφαλιστές, πριν με περάσουν στον Steve the Stoner.

Ο τύπος προφανώς αισθάνεται αρκετά χαλαρός και ξέγνοιαστος. Ξεχνά ακόμη και ότι μιλάει κατά καιρούς. Περιμένω να δω αν έχει σταματήσει να αναπνέει, ή αν μαζεύει τις σκέψεις του… Πρέπει να ρωτήσω πολλές φορές αν είναι ακόμα εκεί και μετά επιστρέφει για να ολοκληρώσει τη σκέψη του, πολύ αργά.

Περνάω ώρες με τον Steve και δεν αισθάνομαι ότι έχω πετύχει πολλά για τη μαμά μου, αλλά συνεχίζουν να με καθησυχάζουν, θα λάβω μερικές σημαντικές φόρμες στο email μου που θα επιβεβαιώνουν ότι ο χρόνος μου άξιζε τον κόπο και η μαμά μου μπορεί να είναι σε θέση να κρατήσει την ελευθερία της. Παρατηρώ ότι είμαι ταραγμένος, απογοητευμένος και θυμωμένος με τον Steve επειδή είμαι ακόμα στο τηλέφωνο, όταν προτιμώ να είμαι κάπου αλλού.

Το ευτυχισμένο μου αιώνιο τώρα είναι μόνο λεπτά που έχω σπαταλήσει. Παρατήρησα ότι απομακρύνομαι από την ειρήνη και αναρωτιέμαι ποιος είμαι αυτή τη στιγμή; Τι συμβαίνει? Τι στενοχωριέμαι πραγματικά; Παρατηρώ ότι αισθάνομαι στραγγισμένος και έχω για μερικές μέρες.

Όταν σταματάμε την πνευματική μας πρακτική

Συνειδητοποιώ ότι δεν έχω αφιερώσει χρόνο για την εξάσκησή μου, το χρόνο μου για να με χορτάσω, να καθαρίσω την ενέργεια, το κέντρο και το έδαφος μου. Δεν έχω αφιερώσει χρόνο για να απελευθερώσω ενέργεια που μπορεί να έχω πάρει από γύρω μου. Παρακολουθώ τον εαυτό μου να μιλάει όπως οι γύρω μου, να σκέφτομαι σαν αυτούς και μπορώ να δω ότι έχω ξεχάσει ποιος είμαι.

Είναι εύκολο να το κάνετε, ειδικά ως ενσυναίσθητος αστρόσπορος. Ψυχικά αναλαμβάνουμε τα πάντα, αλλά όταν αφήνουμε τον εαυτό μας στην άκρη, μπορούμε να νιώθουμε ότι είμαστε λιγότερο σημαντικοί από τις ανάγκες κάποιου άλλου. Όταν παραμελούμε τις ανάγκες μας και ξεφεύγουμε από την πρακτική μας, νιώθουμε αγανακτισμένοι, ανήσυχοι, άδειοι και σαν τον «παλιό μας εαυτό» ή σαν κάποιον άλλον εντελώς.

Γιατί οι Starseeds θέλουν να ενεργοποιηθούν

Ως αστρόσποροι ή πολυδιάστατα όντα έχουμε μεγάλη δύναμη να αναδημιουργούμε την πραγματικότητά μας, αλλά αν είμαστε εστιασμένοι προς τα έξω, μπορούμε να πάψουμε να είμαστε συντονιστικό πιρούνι για τους άλλους και να συντονιστούμε με τη συχνότητα γύρω μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ως ενεργοποιημένοι αστερόσποροι, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να επαναφορτιζόμαστε. Πρέπει να τρέφουμε τον εαυτό μας με φως/πράνα/τσι σε τακτική βάση και να καλλιεργούμε το ελαφρύ σώμα μας. Η πολυάσχολη εργασία χωρίς το πλήρως ενεργοποιημένο φως μας, θα αρχίσει να αισθάνεται εξαντλητική.

Είμαι μυημένος να ενεργοποιώ και να ξυπνάω αστερόσπορους. Δουλεύοντας μαζί μου στο Elite Starseed Mastery, τα άτομα αισθάνονται πιο ενδυναμωμένα, λιγότερο ενεργοποιημένα, λιγότερο φοβισμένα και παρατηρούν ότι είναι ψυχικές δεξιότητες που τους οδηγούν σε κατευθύνσεις στις οποίες πραγματικά θέλουν να πάνε.

Ενεργοποιηθείτε, Starseed! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν είστε σίγουροι; Στείλτε μου email στη διεύθυνση: [email protected] για να προγραμματίσετε μια κλήση εξερεύνησης διάρκειας 15 λεπτών.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar